2021-07-28 10:12:30• hírek • Közlemény

A hétvégén sincs megállás, folytatódik a Szatmári Nyár rendezvénysorozat

július 30 - augusztus 01
Archív felvétel / facebook.com/gmzamfirescu
Archív felvétel / facebook.com/gmzamfirescu

A Szatmári Nyár programsorozat tovább folytatódik ezen a hétvégén is. A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és a Kulturális Központ közös célja az, hogy megtöltse a nyári hétvégéket programokkal és élményekkel.

A szabadidős programokat elvisszük a lakónegyedekbe is: július 30-án, pénteken 20 órától a Caravana ANIMA fogja szórakoztatni a kicsiket és szüleiket a 17-es lakónegyedben található UFO Parkban. A pénteki napot pedig a közkedvelt Hey Roop együttes zárja majd egy kellemes nyáresti koncerttel 21 órától, akusztikus rock slágerekkel, szintén az UFO Parkban.

Vasárnap, augusztus 1-én 20 órától a Red Hat Yardban élvezheti a szatmári közönség a Canarro együttes koncertjét. A zenekar akusztikus formában játssza a swing, manouche és gipsy jazz stílust, így a vasárnapi koncert egy világzenei kiruccanás is lesz a Yardon.

A rendezvényekre a belépés ingyenes, ülőkoncertek formájában kerülnek megrendezésre, a távolságtartás és a hatályos rendelkezések betartásával.

Azért, hogy ne maradj le a rendezvényeinkről és időben értesülj mindenről, kövesd a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ Facebook oldalát!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: